Cloud Oplossingen

ITSD Online, dé full desktop cloud oplossing !

Werk overal op uw eigen desktop

ITSD Online biedt u het gemak van een standaard Microsoft gebaseerde online kantoorwerkplek zonder [lokale] installatie van software. Zo kunt u, wanneer u beschikt over een internetverbinding, overal werken en op vrijwel elk apparaat (Windows, Apple, Linux, Android).

Met de ITSD Online full-desktop cloud oplossing is uw bedrijf verzekerd van een up-to-date en veilige werkplek met de vertrouwde software die u en uw medewerkers al kennen. U kunt nu uw werk doen, onafhankelijk van de locatie en zonder dat u gebonden bent aan plaats en tijd.
Naast al het gemak kunt u uw organisatie veel onderhoudskosten besparen en verhoogt u de efficiëntie. Ook wordt er van alle bestanden een back-up gemaakt en houden wij deze virusvrij. Een zorg die wij voor u uit handen nemen, zodat u zich kunt concentreren op uw dagelijkse werkzaamheden.

Door de licentievorm bent u altijd verzekerd van de nieuwste versies van Microsoft software suite én betaalt u maandelijks een bedrag per gebruiker. Binnen dat bedrag valt ook alle support welke u en uw medewerkers nodig hebben, heeft u een probleem in de online omgeving u betaalt nooit meer.

24/7 de beschikking over uw werkplek, veilig en snel

Het nieuwe werken direct beschikbaar voor uw medewerkers

Inloggen vanaf zowel Windows als Mac

Uw eigen applicaties overal beschikbaar

Flexibel opschalen en afschalen, bespaar op kosten

Altijd up to date en veilig werken

Inbegrepen support vanuit onze servicedesk

Geen investeringen meer hoeven doen in servers en licenties

office365 bewaart alle bestanden veilig in de cloud. Zodat je er altijd bij kunt.

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 is een online aanbod met daarin o.a. de populairste Office-producten Word, Excel, Outlook en Powerpoint en de daarbij behorende serversystemen Exchange, SharePoint en Lync. Met Office 365 hoeft u deze producten niet meer zelf aan te schaffen, maar u neemt een abonnement. Microsoft neemt alle onderhoud en beheer voor haar rekening.
Voor dit abonnement betaalt u een beperkt maandelijks bedrag per gebruiker per maand. Doordat u per gebruiker betaalt is dit model super-schaalbaar: per maand kunt u krimpen en groeien waarbij de kosten zich aanpassen. Uw databestanden worden veilig bewaard in de Microsoft Cloud zodat u er altijd bij kunt.

ITSD Anti-Spam oplossing

Uw mail wordt voortdurend aangevallen. Dagelijks komen er nieuwe virussen, phishing-pogingen of oplichters die u per mail belagen. Een goed controle systeem waarbij de echte mailberichten worden onderscheiden van de foute berichten is (helaas!) noodzakelijk. Wij werken samen met Spamexperts om uw mail te filteren, Spamexperts is een service welke 24/7 bezig is om spam te filteren en uit uw mailbox te houden.
De bescherming van SpamExperts is uitermate sterk. SpamExperts voorziet wereldwijd duizenden klanten met hun Anti-Spam dienst en is daar zeer succesvol in. Omdat zij dit op zo'n grote schaal leveren blijven de kosten laag.
Wij passen uw mail inrichting aan zodat alle inkomende mail wordt gescand door de systemen van SpamExperts. Dit levert vrijwel geen vertraging op want deze scan wordt door razendsnelle machines in de cloud uitgevoerd.
Cloud oplossing voor het verminderen of zelfs stopzetten van spam in uw mail