Systeem- en netwerkbeheer

No Nonsense Systeembeheer

Zonder fratsen en met hoge betrokkenheid

Geen eigen systeembeheerder in dienst en toch maximale zekerheid in uw ICT? Heeft u behoefte aan een achtervang of specifieke kennis voor uw systeembeheerder? Kiest u er bewust voor om het beheer van uw ICT uit te besteden? Of heeft u behoefte aan tijdelijk extra capaciteit?

Met het uitbesteden van uw systeembeheer aan ITSD verzekert u zich van een goede zorg voor uw ICT omgeving. Dit doen wij onder andere door onze proactieve Monitoring Tool in te zetten. De Tool bewaakt alle vitale processen continue en afwijkingen worden automatisch en direct gesignaleerd. Wij grijpen daarop meteen in, of melden dit bij u zodat u zelf onmiddellijk kunt ingrijpen. Op basis van waarnemingen, checklists, servicepacks, patches en upgrades nemen wij alle benodigde maatregelen om de beschikbaarheid van uw server-omgeving en bijbehorende componenten te garanderen.

Onze ervaren systeembeheerders installeren hard- en software, regelen en controleren back-ups, installeren updates en spreken actuele ICT-zaken met u door. Onze communicatie met u is direct en duidelijk. We doen ons best om u vooral op hoofdlijnen te informeren zonder technische mumbo-jumbo. Wij spreken dus gewoon Nederlands (of Engels, of Duits.. ) als u dat wilt.

Ontdek de voordelen van Systeembeheer door ITSD

U wil niet met IT bezig zijn, u wil datgene doen waar u goed in bent en waar u verstand van heeft. ITSD is er om u en uw bedrijf volledig te ontzorgen op IT gebied. Dit kan in diverse vormen en constructies waarbij wij kijken naar uw wensen.

Skilled Servicedesk

Direct de Systeembeheerder aan de telefoon

Ondersteuning voor Windows & Mac

Altijd inzicht in werkzaamheden via onze Servicedesk Portal

Transparante en overzichtelijke verzamelfactuur

ITSD beheer contracten, beheer voor een vaste prijs

Persoonlijke benadering

Efficiënt beheer en reëel advies

Zorgeloos beheer van al uw systemen door échte ICT-professionals van ITSD

ITSD Beheer Contracten

ITSD beheer contracten zijn maatwerk overeenkomsten gebaseerd op uw IT omgeving en wensen. In overleg bepalen wij de beste vorm en eigenschappen al dan niet in combinatie met een cloud- of VoiP dienst. Wij monitoren uw omgeving actief en houden alle belangrijke componenten up to date. Wij zijn het aanspreekpunt voor uw medewerkers en software leveranciers en coördineren eventuele wijzigingen of incidenten. Dit alles met het doel u volledig te ontzorgen.

ITSD On Demand

Als aanvulling op de ITSD beheer contracten of Cloud diensten bieden wij u de mogelijk uw IT hardware af te nemen voor een vast bedrag per maand. Hierdoor verlegt u het risico van defecten en investeringen zodat u onbezorgd kunt werken en niet voor onaangename verassingen komt te staan. ITSD On Demand beperkt zich niet alleen tot de werkplek, de volledige infrastructuur kunnen wij hierin meenemen. Van router tot accespoint, van printer tot switch. Vraag naar de mogelijkheden of maak direct een afspraak.
Systeembeheer & netwerkbeheer voor uw organisatie