VoIP Oplossingen

Betrouwbare, besparende en flexibele VoIP oplossingen!

Bespaar op uw telefoniekosten

De 3CX VoIP telefooncentrale (PBX) is leverbaar in kleinere en grotere varianten, zowel voor een enkele gebruiker als voor honderden gebruikers. De PBX installatie kan bij u op locatie of in de cloud staan, dus altijd passend bij uw organisatie-omvang. 3CX is een zeer uitgebreide telefooncentrale met alle functies die u van een professionele telefooncentrale mag verwachten. 3CX is ook leverbaar als Pro versie met uitgebreide callcenter functionaliteiten.

U kunt zelf uw telefooncentrale beheren – SIP Trunks toevoegen, de wachtrijconfiguratie wijzigen enz. – zodat u geen speciaal opgeleide en dure consultants van leveranciersafhankelijke telefoonsystemen nodig hebt. Uiteraard nemen wij dit graag van u over of assisteren wij hierbij.

U gebruikt bestaande computerbekabeling en hebt geen afzonderlijke telefoonkabels nodig. Oude leveranciersafhankelijke PBX-systemen vereisen wel afzonderlijke telefoonkabels. Deze kosten zijn wellicht al gemaakt en afgeschreven, maar zodra u extensies wilt verplaatsen of uw kantoor wilt uitbreiden, staat u voor aanzienlijke kosten om uw kantoor opnieuw te bekabelen – alleen omwille van een gedateerde PBX!

Geavanceerde functies zoals het verbinden van kantoren die ver uit elkaar liggen, IVR-setup en wachtrijconfiguratie zijn heel gemakkelijk te configureren en vereisen geen dure functiepakketten of consultants.

Ontdek de voordelen van een VoIP-telefooncentrale

3CX Phone System for Windows is een op software gebaseerde IP die leverancierspecifieke PBX / PABX-hardware vervangt. De IP PBX van 3CX is specifiek voor Microsoft Windows ontwikkeld en is gebaseerd op de wereldwijd geaccepteerde SIP-normering.

Alle functionaliteiten voor een vaste prijs (geen modules)

Uw medewerkers overal bereikbaar

Handig en slim bellen i.c.m de 3CX softphone client

Gemakkelijk zelf te beheren via een webinterface

Bespaar op uw investering en telefonie rekeningen

Externe apparatuur zoals een deurbel of slagboom wordt eenvoudig gekoppeld

Uitgebreide support vanuit onze servicedesk

Operationele kosten zijn sterk lager en ze staan direct in verhouding tot het gebruik

Zorgeloos beheer van al uw systemen door échte ICT-professionals van ITSD

ITSD werkt samen met Motto & 3CX

Deze samenwerking is heel succesvol bij het uitrollen van betrouwbare VoIP telefonie. Na intensief testen in de praktijk bleek Motto Communications de beste partij voor het leveren van (lees: telefoonlijnen) op het VoIP platform. De samenwerking tussen ITSD, 3CX en Motto VoIP werkt goed, is goedkoop en uiterst betrouwbaar. Continuïteit staat zeer hoog in het vaandel voor alle drie partijen. Want lage kosten zijn leuk, maar de boel moet wel werken!

Volledige integratie van mobiel in uw 3CX VoIP telefooncentrale

U kunt bij ITSD op een verrassend eenvoudige manier mobiele aansluitingen volledig integreren in uw 3CX VoIP telefooncentrale (vast mobiel). Voor een vast bedrag per maand wordt de mobiele telefoon volwaardig onderdeel van uw interne telefonieoplossing.

Hiervoor draait de mobiele telefoon op het Vodafone GSM netwerk, waarbij deze mobiele telefoon speciaal voor u direct aan uw interne centrale wordt aangekoppeld. De telefoon wordt daarmee een virtueel toestel aan uw interne centrale!

3CX mobiele VoIP oplossing