cloud oplossingen

ITSD Online

Werk overal op uw eigen desktop

ITSD Online biedt u het gemak van een standaard Microsoft gebaseerde online kantoorwerkplek zonder [lokale] installatie van software. Zo kunt u, wanneer u beschikt over een internetverbinding, overal werken en op vrijwel elk apparaat (Windows, Apple, Linux, Android).
Met de ITSD Online full-dekstop cloud oplossing is uw bedrijf verzekerd van een up-to-date en veilige werkplek met de vertrouwde software die u en uw medewerkers al kennen. U kunt nu uw werk doen, onafhankelijk van de locatie en zonder dat u gebonden bent aan plaats en tijd.
Naast al het gemak kunt u uw organisatie veel onderhoudskosten besparen en verhoogt u de efficiëntie. Ook wordt er van alle bestanden een back-up gemaakt en houden wij deze virusvrij. Een zorg die wij voor u uit handen nemen, zodat u zich kunt concentreren op uw dagelijkse werkzaamheden. Door de licentievorm bent u altijd verzekerd van de nieuwste versies van Microsoft sofwtare suite én betaald u maandelijks een bedrag per gebruiker. Binnen dat bedrag valt ook alle support welke u en uw medewerkers nodig hebben, heeft u een probleem in de online omgeving u betaald nooit meer.

ITSD on demand

Hardwareabonnement zodat u gewoon kunt werken.

Als aanvulling op ons ITSD Online Cloud platform bieden wij een full service hardwareabonnement aan. ITSD On Demand bied u de mogelijkheid hardware, support en onderhoud voor een vast bedrag per maand bij ons af te nemen. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over defecte hardware, investeringen of onderhoud. Wij dragen daar zorg voor voor een vast bedrag per maand per device.
ITSD on demand is maatwerk, als u interesse heeft in deze abonnementsvorm bespreken wij met u de wensen en uitgebreide mogelijkheden. Zo kunnen wij naast bijvoorbeeld de werkplekken ook de gehele infrastructuur, printers, WiFi én Presentatieschermen meenemen zodat u zich echt nergens meer zorgen over hoeft te maken.

ITSD Anti-Spam oplossingen

Houd criminelen en virussen buiten de (mail)deur

Uw mail wordt voortdurend aangevallen. Dagelijks komen er nieuwe virussen, phising-pogingen of oplichters die u per mail belagen. Een goed controle systeem waarbij de echte mailberichten worden onderscheiden van de foute berichten is (helaas!) noodzakelijk. Wij werken samen met Spamexperts om uw mail te filteren, Spamexperts is een service welke 24/7 bezig is om spam te filteren en uit uw mailbox te houden.
De bescherming van SpamExperts is uitermate sterk. SpamExperts voorziet wereldwijd duizenden klanten met hun Anti-Spam dienst en is daar zeer succesvol in. Omdat zij dit op zo'n grote schaal leveren blijven de kosten laag.
Wij passen uw mail inrichting aan zodat alle inkomende mail wordt gescand door de systemen van SpamExperts. Dit levert vrijwel geen vertraging op want deze scan wordt door razendsnelle machines in de cloud uitgevoerd.

Veilig, flexibel en zorgeloos werken met office 365

Microsoft Office 365 is een online aanbod met daarin o.a. de populairste Office-producten Word, Excel, Outlook en Powerpoint en de daarbij behorende serversystemen Exchange, SharePoint en Lync. Met Office 365 hoeft u deze producten niet meer zelf aan te schaffen, maar u neemt een abonnement. Microsoft neemt alle onderhoud en beheer voor haar rekening.
Voor dit abonnement betaalt u een beperkt maandelijks bedrag per gebruiker per maand. Doordat u per gebruiker betaalt is dit model super-schaalbaar: per maand kunt u krimpen en groeien waarbij de kosten zich aanpassen. Uw databestanden worden veilig bewaard in de Microsoft Cloud zodat u er altijd bij kunt.