Systeembeheer

Systeembeheer zonder fratsen en met een hoge betrokkenheid.

Geen eigen systeembeheerder in dienst en toch maximale zekerheid in uw ICT? Heeft u behoefte aan een achtervang of specifieke kennis voor uw systeembeheerder? Kiest u er bewust voor om het beheer van uw ICT uit te besteden? Of heeft u behoefte aan tijdelijk extra capaciteit?

Met het uitbesteden van uw systeembeheer aan ITSD verzekert u zich van een goede zorg voor uw ICT omgeving. Dit doen wij onder andere door onze proactieve Monitoring Tool in te zetten. De Tool bewaakt alle vitale processen continue en afwijkingen worden automatisch en direct gesignaleerd. Wij grijpen daarop meteen in, of melden dit bij u zodat u zelf onmiddellijk kunt ingrijpen. Op basis van waarnemingen, checklists, servicepacks, patches en upgrades nemen wij alle benodigde maatregelen om de beschikbaarheid van uw server-omgeving en bijbehorende componenten te garanderen.

Onze ervaren systeembeheerders installeren hard- en software, regelen en controleren back-ups, installeren updates en spreken actuele ICT-zaken met u door. Onze communicatie met u is direct en duidelijk. We doen ons best om u vooral op hoofdlijnen te informeren zonder technische mumbo-jumbo. Wij spreken dus gewoon Nederlands (of Engels, of Duits.. ) als u dat wilt.

Onze Merken